Events

EXHIBITIONS


HARLEY POLLARD


VIBRANCY: Exposure and Sound

9 MAY - 22 JUNE 2017

Goa är platsen för en exotisk semester. Här finns yoga, prisvärd mat och vita paradisstränder. Indiens minsta delstat bjuder på de bästa semesterminnena.


Obs! Det krävs visum till Indien. Med Apollos avbeställningsskydd kan du avboka resan utan avgift i tillfälle av avslag på visumansökan. Läs mer om visum till Indien.

UPCOMING

EXHIBITIONS


12 JUL 2017

ESCAPE FROM THE SEA


Michael Crawford

Till skillnad från norra delen är södra Goa lugnare och består mest av evighetslånga paradisstränder med vajande kokospalmer. Byarna är glesare än i norr, och här finns inte samma utbud. Det bästa du kan göra här är att slå dig ner på stranden med en drink och se ut över havet.

15 AUG 2017

A MODEL PERSPECTIVE


Aidan Turnbull

Can´t believe it!

20 SEP 2017

THREADS OF HISTORY - I


Tom Norton

Mer om resmålet


Det är inte konstigt att Goa under flera år varit ett populärt charterresmål. De milslånga sandstränderna och de livliga byarna ger en perfekt blandning av upplevelse och avslappning.

PREVIOUS

EXHIBITIONS


12 JUL 2017

COURTESY OF NATURE


Michael Crawford

I norra Goa finns gott om restauranger och barer och det är billigt att äta ute. Områdena kring Bagastranden och Vagatorstranden har nattklubbar och mer liv på kvällarna, medan andra områden är lugnare.

15 AUGL 2017

THREADS OF HISTORY - II


Aidan Turnbull

En 10 km lång finkornig sandstrand löper längs norra Goa. Här finns Beach shaks längsmed stranden och flera vattenaktiviteter. Om man fortsätter längre upp mot norr hittar man lugnare ständer med färre turister. Höga vågor och underströmmar förekommer på vissa ställen - speciellt under regnperioden juni till september.

20 SEP 2017

TOUCH THE SKY


Tom Norton

Just Amazing!

 

Garpe Diem

PHOTO GALLERY


A P E R T U R E


Sök och du ska finna

© Copyright. All Rights Reserved by Marcus.